Klanten

AsbestZorg

Sinds 1999 advisering op het gebied van kwaliteit, veiligheid en asbestspecifieke schema's Asbestzorg is VCA* en SC530 gecertificeerd.


AsbestDakadvies

In 2015 gestart bedrijf. Bureau van der Vlist het systeem opgezet, het bedrijf is SC 540 gecertificeerd.


Van Drie BV.

Het bedrijf is al jaren ISO 9001 en VCA gecertificeerd Bureau van der Vlist verzorgt de interne audits en assisteert bij het opstellen van de RI&E en het jaarplan/verslag.


KG Greenhouses

De sloopafdeling is al jaren VCA* gecertificeerd. Bureau van der Vlist verzorgt de interne audits VCA training en assisteert bij het opstellen van de RI&E en het jaarplan/verslag.


Ham vastgoedonderhoud

Het bedrijf is al jaren VCA** gecertificeerd Bureau van der Vlist verzorgt de interne audits en assisteert bij het opstellen van de RI&E en het jaarplan/verslag.


Hoogheemraadschap van Delfland

De medewerkers worden opgeleid voor BV-VCA en VOL-VCA. Bureau van der Vlist schenkt extra aandacht aan de specifieke risico's ven de werkzaamheden.


Hans van der Meijs

Het bedrijf is al jaren VCA* gecertificeerd Bureau van der Vlist verzorgt de interne audits en assisteert bij het opstellen van de RI&E en het jaarplan/verslag.


Van Muiden

Het bedrijf maakt gebruik Bureau van der Vlist voor het opstellen van de RI&E, het jaarplan/verslag en het verzorgen van opleiding en training.


Pijpers

BRL 2100 norm voor mechanisch boren alsmede VCA* en ISO 9001 zoals altijd geïntegreerd in een systeem.


Reinders

Sinds 1998 ondersteuning op het gebied van Kwaliteit, veiligheid en trainingen. Reinders is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.


Scheffer

Sinds 2003 ondersteuning op het gebied van Kwaliteit, veiligheid en trainingen. Scheffer is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.


Taxicentrale Amsterdam

Sinds 2003 ISO 9001 en sinds 2002 ook ISO 14001 gecertificeerd. Bureau Van der Vlist heeft de systematiek opgesteld, Milieu Aspecten Register gemaakt en assisteert jaarlijks met het jaaplan/verslag.

Contact Bureau van der Vlist

 
Telefoonnummer:

0182548408